joi, 18 iulie 2013

Ce se mai vinde pe online?

Dupa cateva studii interne facute de agentia noastra pe zona de SEO, marketing online si optimizarea conversiilor vin cu cateva date utile despre ce se mai vinde sau nu online in luna iulie 2013.
Magazine online:

1. Magazin online de invitatii pentru nunta si botez crisiashop.ro, un magazin online aflat la inceput de drum, are la activ o campanie SEO ce a demarat de aproximativ 1 saptaman + 1 campanie puternica de Google Adwords, vanzarile generate pana in momentul de fata, peste 1000 lei, este un magazin si un brand abia lansat iar in alta ordine de idei majoritatea care si-au planificat nunta pe anul acesta si-au achizitionat deja invitatiile pentru nunta.



2. Magazin online de pantofi dama si barbati on-vogue.ro, un magazin online abia lansat, are la activ o campanie SEO si o campanie de comunicare pe retelele de socializare, surprinzator de repede este pozitionat in pagina 3 (www.google.ro) pe cautarea pantofi dama si pe prima pagina pantofi dama eleganti, nu exista conversii foarte mari, urmeaza o campanie de diversificare a stocului si adaugare a unor produse la preturi mult mai mici fata de cele actuale + zilnic vor fi adaugate prin rotatie cateva produse la promotie.



3. Magazin online de seminte pentru plante, fitofarmacie, accesorii gradinarit seminteplante.ro, un site refacut in totalitate de agentia Plum Media , s-a inceput o campanie de marketing prin continut si o campanie de SEO de aproximativ 2 zile.

De la lansare fara mare efort s-au inregistrat deja 10 comenzi deoarece s-a imbunatatit foarte mult usabilitatea si procesul de comanda, viteza de incarcare, gradul de incredere, rezolvarea erorilor de cod.


4. Magazin online de genti chicbags.ro, cu toate ca este pozitionat pe foarte multe cuvinte cheie relevante pe prima pagina, are la activ o campanie pe Facebook si sunt postate periodic articole pe site-uri de profil volumul comenzilor a scazut cu un procent de 75% semn ca fetele au plecat in vacanta.



Periodic vom veni cu informatii despre site-urile, magazinele online sau blogurile carora le furnizam diferite solutii de marketing online, strategii de SEO sau design.

Cu siguranta vom obtine rezultate foarte bune, pentru o analiza completa a site-ului dvs si o solutie eficienta de imbunatatire a vanzarilor prin intermediul dvs nu ezitati sa ne contactati
Plummedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu